Грижа за тялото

LYMPHO
тонизиращ лосион за тяло

Неговото релаксирашо действие отпуска "натежалите" крака и Ви доставя приятно усешане за почивка.Този лосион ускорява микроциркулацията и по този начин прониква по-бързо и по-ефикасно отколкото другите продукти.
НАЧИН НА УПОТРЕБА подходящ за всяка кожа и за всяка възраст, нанася се с леки масажни движения сутрин и вечер в посока от стъпалата към талията. СВОЙСТВА подготвя тялото за специфичните грижи за отслабване, стягане, премахване на целулит, стрии и др. Предизвиква хиперемия и улеснява проникването на останалите специфични продукти за тяло. ОСНОВНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ женшен като тонизиращ стимулант, индийско орехче, морски водорасли, естери на мастни киселини, аминокиселини, мин. соли, не съдържа алкохол.


VASCO ARTERA
крем за "портокалова кожка"

Отличен грижовен крем за тяло. Ефикасно се бори с последиците на "портокаловата кожа", помага за по-добра микроциркулация, която прави краката Ви по-леки. Неговото отводняващо действие позволява елиминирането на водата "затворена" между адипоцитите и натрупаните мъртви клетки, която придава вида "портокалова кожа". "Портокаловата кожа" остава само спомен и вашият силует намира отново своят гладък и красив вид и състояние.
НАЧИН НА УПОТРЕБА заличава ефекта от т.н."портокалова кожа. Нанася се след лосиона ЛИМФО сутрин и/ или вечер в посока от стъпалата към талията, като се набляга особено на целулитно променените тъкани, успокоява уморените крака. СВОЙСТВА ефектът е моментален и се конкретизира с видимите подобрения от употребата му. След постигането на едни отлични резултати достатъчно е нанасянето му един до два пъти седмично, за да се поддържа структурата на кожата свежа и стегната. ОСНОВНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ съдържа множество биологично активни вещества от растителен и морски произход, особено фитостимули-ни от цвят от липа / от където са извлечени есенциални масла, флабаноиди и полифеноли с успокояващи и освежаващи свойства/; индийски орех, лайка, артишо, кипарис.


ADIPO GASTA
крем за оформяне на тялото

Уравновесяващ, и подхранващ, той усъвършенства силуета и редуцира излишните закръглености като пpидaвa на вашето тяло приятен външен вид. С много лека текстура е, прониква бързо и веднага се усвоява от кжата.
НАЧИН НА УПОТРЕБА за препоръчване е да се нанася след баня и след третиране на проблемните места с ЛИМФО, в посока от стъпалата към талията. Благодарение на фината си структура попива веднага. СВОЙСТВА променя силуета, очертава контурите на тялото и най-вече ханша, бедрата, корема, ръцете, седалищните части. Когато резултатът стане удовлетворителен, достатъчно е прилагането на една до две поддържащи дози седмично. ОСНОВНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ тази нова модерна формула, съдържа екстракти от морски водорасли, индийски кестен, екстракти от растения / бреза, бръшлян, арника, глог /, а също и клетъчни екстракти, съдържащи глуцидамини и мукополизахариди.


SOMITO
стягащ крем за тяло

Много фактори намаляват тонуса и стегнатостта на Вашата кожа, следователно е задължително да запазим стегността и като засилим нейната еластичност. Действието на SOMITO предпазва кожата от отпускане и стимулира виталността на епидермиса.
НАЧИН НА УПОТРЕБА нанася се всеки ден, за предпочитане сутрин /или сутрин и вечер/ с леки масажни движения. СВОЙСТВА подходящ е за всяка кожа и за всяка възраст. При изменения на тялото от различно естество /отслабване, изгаряне/. Помага да се забавят процесите на състаряване на кожата. ОСНОВНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ минерални соли, протеини и много активен клетъчен екстракт, богат на аминокиселини.


GER PEEL
гомаж за тяло

Благодарение на неговото "гомажно" действие, мъртвите клетки и замърсяванията са елиминирани. В резултат на това се ускорява естествения процес на клетъчното обновяване. Сияещата и омекотена кожа има по-висока способност да приема други продукти.


VEINULO
ампули за тяло

Течният концентрат VEINULO предизвиква отлична васкуларизация на капилярните съдове. Позволява по-ефикасно разнасяне на специфичните лечебни продукти. Стимулиращ и тонизиращ, той прави краката Ви леки.
НАЧИН НА УПОТРЕБА подобрява състоянието на вените. Нанася се винаги след лосиона ЛИМФО и преди специфичните продукти за тяло като стабилизира кръвоносните съдове и същевременно осигурява перфектно кръвооросявяне. СВОЙСТВА има антисептично, успокояващо, подхранващо и омекотяващо действие. Подходящ е за всеки тип кожа и за всяка възраст. Прилага се при всички видими проблеми с вените: видими кръвоносни съдобе, варикозни вени. ОСНОВНИ АКТИВНИ СЬСТАВКИ Витамини РР и Е, биологични екстракти, доставящи основни мукополизахариди


VEINULO SPECIAL
ампули за тяло

По-концентриран от VEINULO, той въздейства върху по-сериозните проблеми на силуета.
НАЧИН НА УПОТРЕБА подобрява състоянието на вените. Нанася се винаги след лосиона ЛИМФО и преди специфичните продукти за тяло като стабилизира кръвоносните съдове и същевременно осигурява перфектно кръвооросяване. СВОЙСТВА подходящ за по-тежки венозни проблеми; снабден с пулверизатор за по-лесна и ефикасна употреба. ОСНОВНИ АКТИВНИ СЬСТАВКИ Витамини РР и Е, биологични екстракти, доставящи оснобни мукополизахариди.


PERFECT BODY
крем за силует

Идеален за всички забързани жени, PERFECT BODY представлява крем тип "Всичко в едно", който елиминира токсините, отпуска краката, усъвършенства силуета и тонизира тъканите.
НАЧИН НА УПОТРЕБА нанася се сутрин и/или вечер в посока от стъпалата към талията. Кремът работи едновременно за разграждане на масните депа и за добрата еластичност на кожата. Дава добри и трайни резултати. СВОЙСТВА изключително бърз ефект при целулит и при отпускане на съединителната тъкан, тежест в краката, несъвършен силует. Елиминира токсините от организма, подобрява кръвообръщението, тонизира, подходящ за съвременната активна жена. ОСНОВНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ екстракт от водорасли, растителни екстракти /глухарче, крехък зърнестец, артишо, дива лоза/.


LAIT DOUCEUR
мляко за тяло

Този божествен флуиден дар знае чудесно как да хидратира и подхранва Вашата кожка след като сте си взели душ, като оставя деликатен аромат.


HUILLE DE MASSAGE
масажно масло с есенциални масла

Този малък, но вълшебен продукт е създаден за масаж. Това ценно масажно масло има невероятната способност да освобождава мускулното и нервно напрежение. На основата на семки от грозде, на извлеци от розмарин и лавандула, той оставя кожата успокоена, подхранена и приятно парфюмирана. Да се употребява толкова често, колкото поискате.


eXTReMe Tracker